Annette Ontwerpt jouw geluk!

Algemene Voorwaarden

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, zoals je die van Annette Ontwerpt ontvangt en op deze site ook nog kunt nalezen.
Wellicht ten overvloede, onderstaand de belangrijkste aandachtspunten.

1. Gegevens op kaart

Je ontvangt altijd een laatste definitieve versie van je kaart. Controleer deze zorgvuldig, na akkoord ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Na je accoord ben ik niet aansprakelijk voor evt. onjuistheden van de gegevens op de kaart.

2. Annulering

Indien je wilt afzien van je bestelling nadat de digitale proef al is gemaakt dan kun je de order zolang deze nog niet geprint is annuleren. De annuleringskosten bedragen 25 euro.
Soms loopt het anders dan je verwacht en is er geen blijdschap maar heel veel verdriet. Wanneer er dan besloten wordt om geen kaarten te versturen sluit ik de order en worden er geen kosten in rekening gebracht.

3. Prijs

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

4. Levertijd

Als ik schriftelijk akkoord heb op het ontwerp, ontvang je een mail met de factuur van mij. Direct na ontvangst van de betaling wordt je kaart geprint. Leveringstijd is rond de 5 werkdagen.

4a. Levering geboortekaartjes

Als ik schriftelijk akkoord heb op het ontwerp van het geboortekaartje, ontvang je een mail met de factuur van mij. Als je kindje is geboren bel zsm 06 2200 6676 én stuur mij een mail met alle gegevens en indien nodig, een foto van jullie kindje. Je ontvangt dan een mail met een definitieve pdf-proef voor akkoord. Als ik deze proef voor 11.00 uur van jullie accoord krijg én het factuurbedrag is voldaan, worden de kaarten dezelfde dag nog verstuurd.
Wil je de kaarten ophalen, dan kan dit, na overleg, bij de drukker in Duiven.

5. Auteursrecht

Op alle op mijn site afgebeelde ontwerpen rust auteursrecht. Deze ontwerpen mogen op geen enkele wijze worden vermenigvuldigd en/of verspreid zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Annette Ontwerpt. Om deze reden is het tevens niet mogelijk kaarten zonder het logo op de achterzijde te bestellen.

6. Overmacht

Tekortkomingen van Annette Ontwerpt in de nakoming van de overeenkomst kunnen niet aan haar worden toegerekend, indien zij niet te wijten zijn aan haar schuld, noch krachtens de wet, de overeenkomst of de in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komen.

7. Levering

De kaarten worden verzonden per pakketdienst, deze levert op alle dagen van de week (m.u.v. zondag), tussen 8.00 en 18.00 uur. Helaas kan ik geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de diensten van de pakketdienst.
Op afspraak kun je de kaarten op komen halen.

8. Betalingstermijn

Betaling vindt vooraf plaats via overschrijving. Je dient het totaalbedrag van de factuur binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te voldoen. Bij een bestelling ontvang je een factuur via e-mail zodat je het bedrag kunt overmaken op mijn bankrekening.
Je bestelling wordt pas geprint zodra het gehele factuurbedrag is ontvangen.
Indien na het verstrijken van de betalingstermijn door Annette Ontwerpt nog geen (volledige) betaling is ontvangen, is de koper in verzuim en is hij rente verschuldigd gelijk aan de wettelijke rente, zoals die geldt voor consumenten- dan wel zakelijke transacties, afhankelijk van de aard van de koper. Alle door Annette Ontwerpt gemaakte kosten, zoals proceskosten en buitengerechtelijke en gerechtelijke kosten, daaronder begrepen de kosten voor juridische bijstand, deurwaarders en incassobureaus, gemaakt in verband met te late betalingen, komen ten laste van de koper.

9. Afwijkingen

Let op! De kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van het originele drukwerk. Daarom kun je een papieren proefdruk van je kaartje bestellen. Hierop kun je de werkelijke kleuren en kwaliteit beoordelen. De kosten hiervoor bedragen 6 euro inclusief verzendkosten.

10. Toepasselijk recht

De overeenkomst tussen Annette Ontwerpt en de opdrachtgever wordt beheerst door het Nederlandse recht.

 

Deze aandachtspunten vervangen de algemene voorwaarden niet!
Je kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.

Laatste berichten

  • gastendoek trouwdatum Gastendoek Pjotr & Alize
    Van Pjotr en Alize ontving ik deze gave foto’s van hun getekende gastendoek!...
  • uitnodiging kinderfeestje Kinderfeestje 001
    Een lieve uitnodiging voor een kinderfeestje. Ook verkrijgbaar met andere cijfers! Afmeting: 13...
  • Uitnodiging monstertruck Uitnodiging 4 jaar
    Onze zoon Rien werd 4 jaar… Hij is erg dol op monstertrucks en...